0 : 5

Дата: 29 сеп. 2019 г. (нед.) Кръг: 1 Начало: 14:00 Терен: терен 2 Първо полувреме: 0 : 0
-

Chaos ChaosРейтинг: 1200

ГОЛОВЕ

ИГРАЧИ

Chaos
Играч

НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ

0 - 0

ВИДЕО