20

By The Way By The Way Рейтинг: 1154

2 : 5

Дата: 17 ное. 2019 г. (нед.) Кръг: 8 Начало: 12:30 Терен: терен 1 Първо полувреме: 0 : 3
23

Ефу ЕфуРейтинг: 1187

ГОЛОВЕ

0 - 1 11' Панайот Борисов
0 - 2 16' Георги Белчев
0 - 3 18' Панайот Борисов
0 - 4 36' Филип Михайлов
0 - 5 47' Георги Белчев
48' Красимир Прагов 1 - 5
50' Красимир Прагов 2 - 5

ИГРАЧИ

НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ

1 - 4

ВИДЕО