14

Pathetico Madrid Pathetico Madrid Рейтинг: 1173

3 : 12

Дата: 26 ян. 2020 г. (нед.) Кръг: 16 Начало: 14:30 Терен: терен 1 Първо полувреме: 1 : 8
7

OlemaSport OlemaSportРейтинг: 1216

ГОЛОВЕ

0 - 1 2' Георги Генов
0 - 2 4' Венелин Григоров
5' Maртин Стоянов 1 - 2
1 - 3 10' Георги Генов
1 - 4 12' Венелин Григоров
1 - 5 14' Крум Радулов
1 - 6 22' Венелин Григоров
1 - 7 24' Венелин Григоров
1 - 8 28' Гено Чакалов
1 - 9 32' Венелин Григоров
35' Maртин Стоянов 2 - 9
2 - 10 36' Венелин Григоров
38' Maртин Стоянов 3 - 10
3 - 11 44' Георги Генов
3 - 12 46' Венелин Григоров

ИГРАЧИ

НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ

0 - 0

ВИДЕО