17

Студентите Студентите Рейтинг: 1165

5 : 9

Дата: 8 мар. 2020 г. (нед.) Кръг: 22 Начало: 15:00 Терен: терен 2 Първо полувреме: 0 : 4
2

No Name No NameРейтинг: 1335

ГОЛОВЕ

0 - 1 9' Георги Манолов
0 - 2 17' Мирослав Маринов
0 - 3 18' Мирослав Маринов
0 - 4 25' Мирослав Маринов
0 - 5 34' Ивайло Танев
35' Константин Терзов 1 - 5
1 - 6 39' Мирослав Маринов
40' Димитър Кокотанеков 2 - 6
2 - 7 41' Мирослав Маринов
42' Васил Панчев 3 - 7
43' Димитър Кокотанеков 4 - 7
4 - 8 44' Любомир Савчов
45' Васил Панчев 5 - 8
5 - 9 50' Димитър Христов

ИГРАЧИ

НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ

1 - 2

ВИДЕО